Jools Oliver praat voor het eerst over haar miskraam.

Gepubliceerd op 11 februari 2017 om 11:54

Jools, de vrouw van Jamie Oliver praat voor het eerst over hun miskraam. Lees hier haar verhaal.

In het verleden praatte Jools Oliver al openlijk over haar vruchtbaarheidsproblemen, maar nu blijkt dat ze eerder ook een miskraam heeft gekregen. Dat heeft de vrouw van Jamie Oliver onthuld naar aanleiding van de productlancering van haar kindercollectie voor het goede doel.  

Jools Oliver (41) introduceert volgende week een kindercollectie ten voordele van het goede doel. Naar aanleiding hiervan deed de vrouw van Jamie Oliver een aantal persoonlijke uitspraken over haar gezinsleven. Hoewel ze er nooit een geheim van maakte dat het haar heel wat moeite heeft gekost om een allereerste keer zwanger te worden, sprak Jools Oliver voor de allereerste keer over haar miskraam.

"Ik kreeg een miskraam toen ik drie maanden zwanger was. Daarna is het onmogelijk om nog te genieten van die eerste periode van de zwangerschap als je opnieuw zwanger bent geworden, omdat je bezorgdheid alles overheerst," vertelde Jools Oliver, die naliet te vertellen wanneer haar miskraam precies had plaatsgevonden. Zij en Jamie delen vijf kinderen: Poppy Honey (14), Daisy Boo (13), Petal Blossom (7), Buddy Bear (6) en River Rocket (0,6).

Jools beviel zes maanden geleden van hun jongste kind, maar lijkt voorlopig nog niet van ophouden te weten. "Ik zal nooit echt finaal een lijn trekken onder onze gezinsuitbreiding. River is nu zes maanden oud, we hebben de moeilijkste slapeloze nachten dus al achter de rug. En hoewel ik steeds ouder word, zou ik het zeker allemaal met veel plezier opnieuw doen. 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.